Szexmunkára kényszerítették, kínozták és fenyegették a kiskorú anyát a vasi emberkereskedők

A Bács-Kiskun megyéből Vas megyébe csábított lánynak napi 4-5 kuncsaftot kellett kielégítenie, a szexért kapott pénzen "gazdái" osztoztak. A tiltakozását kínzással és fenyegetéssel törték le, minden végtagja súlyosan megsérült.

A Vas Megyei Főügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére szexuális cselekmény végzése érdekében erőszakkal és fenyegetéssel elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik a vád szerint 2021. április közepe és május vége közötti időszakban, Szombathelyen erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítettek prostitúcióra egy kiskorú sértettet.

A vádirat szerint a férfi 2021 áprilisában egy Bács-Kiskun megyei településen ismerkedett meg a tizenhét éves sértettel, akit rávett arra, hogy utazzon el vele szombathelyi otthonába, ahol másfél hónapon keresztül anyagi haszonszerzés céljából szexuális cselekmények végzésére kényszerítette. A férfi a kiskorú sértett telefonját elvette, internetes szexpartnerkereső oldalakon prostitúcióra hirdette meg, és arra utasította, hogy naponta átlagban 4-5 személlyel végezzen szexuális cselekményeket.

A kiskorú sértett többször közölte a vádlottal, hogy nem akarja a prostitúciós tevékenységet tovább végezni, aki akaratának megtörése végett vádlott társának biztatására napi rendszerességgel a fején és testszerte megütötte, megrúgta a kiskorú sértettet és hozzátartozói, köztük gyermeke megölésével fenyegette őt.

A bántalmazások következtében a kiskorú sértett valamennyi végtagjának nyolc napon túl gyógyuló sérüléseit szenvedte el. A megvádolt nő, társának a kiskorú sértett bántalmazására bíztatásán túl úgy működött közre a bűncselekmény  elkövetésében, hogy ő szedte be a kiskorú sértettel szexuális kapcsolatot részesítő személyektől a tarifát, és osztotta el egyenlő arányban a társával.

A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló