Embert gázolt a vonat Táplánszentkereszt közelében

Áll a vasúti közlekedés az érintett szakaszon.

A Szombathelyről Zalaszentivánra közlekedő vonat gázolt el egy embert Táplánszentkereszt közelében, Hatmajornál.

Információnk szerint az elütött személy a vonat alá került és súlyosan megsérült, ezért áll a vasúti közlekedés az érintett szakaszon.

Embert gázolt a vonat Táplánszentkereszt közelében
TM/Nyugat.hu

A GYSEV közleményben tájékoztatott az esetről:

„Tájékoztatjuk utasainkat, hogy a Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt. A forgalom szervezése folyamatban. A Szombathely – Zalaszentiván vonalon, valamint a Zalaegerszegtől Sopronig közlekedő 9839 sz. vonat esetében a Szombathely – Sopron vonalon is késésekre kell számítani. Az okozott kellemetlenségek miatt megértésüket kérjük!” – írta a vasúttársaság.


Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló