Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tömegközlekedés Londonban vs. Szombathelyen

Ezekben a városokban a legdrágább a közlekedés.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Expatistan több mint kétszáz országból tartalmaz adatokat a mindennapi megélhetéstől kezdve a tömegközlekedésig, ezeket pedig az oldalra regisztrált valós személyek töltik fel. A Deutsche Bank ezek alapján az információk alapján készítette el idei listáját, melynek élére London került. Itt a legdrágább a tömegközlekedés, egy havi bérlet 197 dollárba (54 ezer forint) kerül. Szintén bekerült a top10-es listába Új-Zéland, Frankfurt, Amszterdam is. Ezeken a településeken átlagosan 29 ezer forintba kerül a havi bérlet.

No de mi a helyzet Magyarországon? Vajon mennyiért utazhatunk Szombathelyen? Egy felnőttnek átlagosan 6290 forintot kell fizetnie a bérletjegyért egy hónapra, sőt a negyedéves bérlet is csak 18.300 forintba kerül.

Pintér Patrícia
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra