Látványos lett a szombathelyi Fürdő utcai Perint-híd

Szeptember közepén álltak neki a felújításnak, hamarosan készen is lesz.

„Fahíd a Perinten, 'épül', szépül, hamarosan elkészül” írta a Szülővárosom Szombathely nevezetű Facebook-csoport egyik tagja, Tóth Gitta.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

A fotókon látszik, hogy újakra cserélték a gyalogoshíd deszkáit, amelyek élénk színe messzire látszik.

Tóth Gitta

A hídról augusztus elején írtunk, Közel 7 millió forintból újítanak fel két hidat Szombathelyen 2022. August 09. 13:39 kiderült, hogy lakossági bejelentések nyomán döntöttek a felújítás mellett. A tervekben csak a deszkák cseréje szerepelt, ami 4,6 millió forintba került, a munkát a SZOVA végzi.

Tóth Gitta

Néhány nappal ezelőtt helyzetjelentést is adtak a hídról. Mint írták, a teljes padozatot, illetve az azt tartó fémszerkezetet is cserélni, kezelni kell, ezért a híd jelenleg még le van zárva a gyalogos és kerékpáros forgalom elől.

Tóth Gitta videót is készített a felújításról:

Szeptember közepén álltak neki, valószínűleg hamarosan el is készülnek és újra használható lesz a Fürdő utcai Perint-híd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet