Épül a második szombathelyi McDonald's – Már azt is tudjuk, hol lesz

Ha minden jól megy, 2022 nyarán meg is nyit.

Épül Szombathely második McDonald’s étterme. A mai napon megkezdődnek az előkészületek a Kéthly Anna utcában. Ha minden a tervek szerint halad, 2022 nyarán meg is nyithat – derül ki a cég lapunknak eljuttatott közleményből, melyben azt is írják, hogy várhatóan 70 új munkahelyet teremt majd az étterem, ami így fog kinézni:

McDonald’s

Az új étterem egyébként már az újmódi szellemében készül, azaz érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok lesznek. Az ezeken leadott rendelések megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az alkalmazottak azonnal el is kezdik készíteni az ételeket.

Amikor készen van, akkor szólítják a sorszámot.

A közlemény szerint ugyanaz üzemelteti majd az új szombathelyi Mekit, mint a „régit” és egyébként a keszthelyit, a sopronit és a zalaegerszegit, ahol mellesleg szintén épül már a második McDonald’s.

Hogy ne kelljen keresgélni a térképen: a Kéthly Anna utca a Stromfeld-lakótelepen, a Lidl áruház mögött van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság