Épül a második szombathelyi McDonald's – Már azt is tudjuk, hol lesz

Ha minden jól megy, 2022 nyarán meg is nyit.

Épül Szombathely második McDonald’s étterme. A mai napon megkezdődnek az előkészületek a Kéthly Anna utcában. Ha minden a tervek szerint halad, 2022 nyarán meg is nyithat – derül ki a cég lapunknak eljuttatott közleményből, melyben azt is írják, hogy várhatóan 70 új munkahelyet teremt majd az étterem, ami így fog kinézni:

McDonald’s

Az új étterem egyébként már az újmódi szellemében készül, azaz érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok lesznek. Az ezeken leadott rendelések megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az alkalmazottak azonnal el is kezdik készíteni az ételeket.

Amikor készen van, akkor szólítják a sorszámot.

A közlemény szerint ugyanaz üzemelteti majd az új szombathelyi Mekit, mint a „régit” és egyébként a keszthelyit, a sopronit és a zalaegerszegit, ahol mellesleg szintén épül már a második McDonald’s.

Hogy ne kelljen keresgélni a térképen: a Kéthly Anna utca a Stromfeld-lakótelepen, a Lidl áruház mögött van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság