Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Épül a tó a lebontott szentgotthárdi strand helyén

Egy fahíd is lesz fölötte.

Már látszik, mekkora lesz és hogyan néz majd ki a régi városi strand helyén épülő tavacska Szentgotthárdon.

Készül az új tó a szentgotthárdi várkertben
Bana Ferenc

A várkertben lévő strandot a termálfürdő szabadtéri medencéjének átadásakor zárták be, éveken át elhanyagoltan állt, a növényzet is elkezdte visszahódítani. Idén májusban aztán megjelentek a munkagépek és lebontották a betonmedencét Bontják a régi szentgotthárdi strandot 2018. May 28. 17:10 .

Készül az új tó a szentgotthárdi várkertben
Bana Ferenc

A nyáron aztán az egész várkertben felújítás kezdődött Lebontották a mára legendássá vált szentgotthárdi szabadtéri színpadot 2018. August 17. 07:46 , többek között újraépítik a szabadtéri színpadot, rendbe teszik a növényzetet, az ösvényeket.

Készül az új tó a szentgotthárdi várkertben
Bana Ferenc

Az elbontott strand helyére pedig egy egy közel 600 négyzetméteres tavat építenek, erről készültek Bana Ferenc fotói. A tó felett egy fahíd is átível majd. Elvileg az év végére el is készül.

Készül az új tó a szentgotthárdi várkertben
Bana Ferenc
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra