Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Furgonnal szállította a menekülteket a férfi, de inkább befutott az erdőbe Pornóapáti közelében

A magyar rendszámú furgon nem állt meg Náraiban a rendőri jelzésre. Néhány kilométerrel arrébb az embercsempész inkább a futást választotta. A menekülteket - akik légvonalban 1,5 kilométerre voltak Ausztriától - visszaszállítják a szerb határhoz.

Még jól látszanak a múlt heti helyszíni szemle nyomai Náraiban, ahol egy embercsempész által vezetett Mercedes szenvedett balesetet, amikor a rendőröktől megijedő sofőr nem tudott bevenni egy balra ívelő kanyart.

Menekültek kuporogtak a Citroen rakterében, az embercsempész elszaladt
TM/Nyugat.hu

Október 4-én délelőtt egy Citroen furgon sofőrje hagyta figyelmen kívül a rendőri jelzést és a gázpedálra lépett, hogy utasaival elérje a néhány kilométerre található osztrák határt.

Az embercsempész az osztrák határ közelében beszaladt az erdőbe Pornóapátinál
TM/Nyugat.hu

Pornóapáti előtt azonban feladta. Áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd kipattant az autóból és berohant az erdőbe.

A raktérben tíznél több menekültet találtak a rendőrök.

Citroen furgonnal csempészett embereket a férfi
TM/Nyugat.hu

Olvasónk beszámolója alapján hat rendőrautó és rendőrségi kisbusz volt a helyszínen és a szökevényt kutyákkal is keresték. Az osztrák oldalon helikopterről pásztázták a határszakaszt.

Korábbi videónkban egy baleset után elszaladó menekültek láthatók, Nárai egyik utcájában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra