Furgonnal szállította a menekülteket a férfi, de inkább befutott az erdőbe Pornóapáti közelében

A magyar rendszámú furgon nem állt meg Náraiban a rendőri jelzésre. Néhány kilométerrel arrébb az embercsempész inkább a futást választotta. A menekülteket - akik légvonalban 1,5 kilométerre voltak Ausztriától - visszaszállítják a szerb határhoz.

Még jól látszanak a múlt heti helyszíni szemle nyomai Náraiban, ahol egy embercsempész által vezetett Mercedes szenvedett balesetet, amikor a rendőröktől megijedő sofőr nem tudott bevenni egy balra ívelő kanyart.

Menekültek kuporogtak a Citroen rakterében, az embercsempész elszaladt
TM/Nyugat.hu

Október 4-én délelőtt egy Citroen furgon sofőrje hagyta figyelmen kívül a rendőri jelzést és a gázpedálra lépett, hogy utasaival elérje a néhány kilométerre található osztrák határt.

Az embercsempész az osztrák határ közelében beszaladt az erdőbe Pornóapátinál
TM/Nyugat.hu

Pornóapáti előtt azonban feladta. Áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd kipattant az autóból és berohant az erdőbe.

A raktérben tíznél több menekültet találtak a rendőrök.

Citroen furgonnal csempészett embereket a férfi
TM/Nyugat.hu

Olvasónk beszámolója alapján hat rendőrautó és rendőrségi kisbusz volt a helyszínen és a szökevényt kutyákkal is keresték. Az osztrák oldalon helikopterről pásztázták a határszakaszt.

Korábbi videónkban egy baleset után elszaladó menekültek láthatók, Nárai egyik utcájában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló