Érzéki masszázs nőknek is – Teljes ellazulás, dupla csúccsal

Egyre több nő keresi a teljes ellazulást, vagy akár többszörös gyönyört nyújtó érzéki masszázst. A barátnők egymást bíztatják. Nézzük meg, mire is? Élménybeszámolónk.

Egy beszámoló utóélete

Tavaly jelent meg a nyugat.hu-n Erotikus masszázst teszteltünk – kéjes ellazulás Szombathelyen 2008. May 12. 20:19 egy érzéki masszázs teszt, ahol munkatársunk önfeláldozóan kipróbálta, miként is zajlik egy teljes ellazulást kínáló masszázs a Gésaházban. A szerkesztőség többi tagja ezután legszívesebben citromot nyalatott volna a kollégával, hogy ne legyen olyan elégedett arca.
Nemrégiben aztán váratlan fordulatot vett egy divatbemutató utáni beszélgetés. Előbb a masszázsra, majd a nyugatos cikkre terelődött a szó és kiderült, hogy nem csak a férfiaknak adatik meg a lehetőség.

Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Tánczos Mihály

A társalgás hölgy tagjai meglepő érdeklődéssel hallgatták mindezt, mire a fiúk ugratni kezdték őket, hogy úgy sem mernék kipróbálni. Egy héttel később telefonon jelentkeztek a lányok: egyikőjük szeretne elmenni masszázsra, segítsünk. Rábeszéltük, hogy az első pár percben fotósunk hadd legyen mellette. Igaz, valamiért nem hittük el, hogy elmegy. (Khm, mármint a masszázsra.) Ezek a fránya beidegződések…

Úton a szalonba

A 26 éves Nórával a vasútállomáson beszéltünk meg találkozót, ahonnan mi vittük el az oladi városrészen található szalonhoz. Az Árkádia bevásárlóközpont melletti csendes utcácska első házához hajtottunk. A telefonon egyeztetett időpontban érkeztünk, a kopogásra egy hölgy nyitott ajtót, aki meglepődött a fotós láttán, de aztán tisztáztuk, mit szeretnénk. Ugyan Nóra férfi masszőrt kért, de a szalonban felajánlották, hogy megmutatják neki a négykezes masszázst is. Az egyik tágas emeleti szobába vezetett az utunk. Sejtelmes, hangulatos fények, gyertya, tükör, kellemes zene fogadott bennünket.

Nóra ekkor találkozott Szabolccsal, aki megkérte, hogy vetkőzzön le és feküdjön fel az ágyra, ő addig kimegy. Néhány perc múlva tért vissza egy hölggyel és az ágy két végére álltak. Gyengéden, szinte simogatva kezdték masszírozni a hason fekvő lányt, és amikor a két masszőr keze derék és fenék tájon találkozott, összekulcsolva folytatták a kényeztetést.

Az érzéki masszázs lényegében annyiban tér el a hagyományos masszázsoktól, hogy nem hagyja ki az intim, erogén zónát sem. A mell és az ágyék is sorra kerül. Pár perc után elköszöntünk és csendben kijöttünk a szobából, nemsokára a hölgy is távozott, Nóra pedig teljesen ellazulhatott a tapasztalt masszőr keze alatt. Arról, hogy mi történt ott, levélben számolt be.

Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Tánczos Mihály

Érzéki masszázs egy lány szemszögéből

(…) Hármasban beszélgettünk, amikor szóba került a téma. Zsófi beszólt, hogy a hónap végén úgyis jövök Szombathelyre és mivel neki nem lesz ideje velem foglalkozni, ezért akár erotikus masszázsra is elmehetnék. Ezen akkor jót nevettünk. Aztán mondtam nekik, hogy nem is rossz ötlet. Először nevettek, de aztán felháborodtak. Hogyan gondolhatom ezt komolyan? Fizetnék is érte? Akkor inkább szedjek össze egy pasit.

Végül hárman felhívtuk az ismerősünket. Zsófi elújságolta, mire készülök. Nevetésre számított, de aztán meglepődött, amikor az ismerős annyit mondott: „Jó, akkor foglalok időpontot.” Na, innentől piszkáltak igazán a lányok, elmondták, hogy én „milyen vagyok”. Minél jobban húzták az agyamat, annál jobban vártam és annál jobban örültem, hogy elszántam magam. Mondogattam a lányoknak, hogy ők is jöjjenek. De nem.

Végül eljött a „nagy nap”. Szülinapi SMS-ek ébresztettek. Ma már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a húszhoz és olyanra szántam el magam… Hú… Nem tudtam, megbánom-e, jól tettem-e, de mindenesetre már az elhatározás miatt is büszke voltam magamra. És csak azért is meg akartam mutatni a csajoknak, hogy én milyen bevállalós vagyok. Szóval nem volt visszaút.

Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Tánczos Mihály

Az ismerőssel az állomáson találkoztam. Érdeklődött, felkészültem-e testileg, lelkileg? Hát, testileg csak-csak felkészültem, de lelkileg nem tudom, mire kellene készülni. Teljesen normális, kétszintes házhoz mentünk. Az ismerős viccelődött: két bejárat van. Aztán kiderült, hogy ez nem vicc. Kedves hölgy nyitott ajtót és felmentünk az emeletre, itt találkoztam Szabolccsal. Kicsit zavarban voltam. Éppen szellőztették a szobát, borzongatott a levegő, de amint becsukták az ablakokat azonnal kellemes félhomály és meleg lett. Persze én még mindig nagyon zavarban voltam...

Amikor Szabolcson kívül mindenki kiment, megszólalt egy kellemes zene. Becsuktam a szemem és azt gondoltam, jöjjön, aminek jönnie kell. Hason feküdtem. A lábamnál kezdte a masszírozást. Mivel rendszeresen járok masszőrhöz, ez kicsit furcsa volt. Átgyúrta a vádlikat, tökéletes mozdulatokkal. És tényleg masszírozott. nem csak alibiből simogatott. A combom jött és a fenekem. Itt kezdődött az izgalom.

Néha, néha „eltévedt” a keze. Lágyan átszaladt a lábam között. Éppen hogy csak megérintett, ott. Borzongás futott át a testemen. A hátam következett. A gerincem mentén a bordáimat, vállaimat úgy átgyúrta, hogy arra bármely gyógymasszőr büszke lehetne. Majd ismét a fenekem, combom felé járt a keze. Néha kicsit határozottabban, néha teljesen lágyan simított végig a lábaim között. Nagyon jó érzés volt, hogy amikor végighaladt két oldalt a derekamon, óvatosan a mellem szélét is érintette.

Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Tánczos Mihály

Feltérdelt mögém. Ekkor már nem volt rajta póló. A lábaimat a combtöveire tette. Japán ülésben lehetett, talán. A sarkaim az ágyékán pihentek és a mozdulatai, ahogyan masszírozott nagyon izgatóak voltak. Néha odapislantottam a tükörben. Izmos, vonzó férfi, de valahogy mégsem fogott el az az érzés, hogy szeretném, ha rám vetné magát. Az egész masszázs alatt tudatában voltam: ez a masszázs, a barátommal meg a szex. Megkért, hogy lassan forduljak meg. Gyorsan képtelen is lettem volna. Még Csabinak, a masszőrömnek sem adom oda magam ennyire, pedig őt ezer éve ismerem. De a srác mindezt hamar feledtette.

A sípcsontomat, a combomat masszírozta. Itt is el-elkalandozott a keze az ágyékom felett, de éreztem, hogy nem véletlen. Kifinomult volt minden mozdulat, lágy, érzéki, de ugyanakkor erőt sugárzott. Ő masszírozott, a barátom meg simogat. És ez így van jól. Talán negyven perc telhetett el az órából és a hangsúly a masszázson volt. Izgatottságom fokozatosan, szépen lassan nött. Az egész felső testemet masszírozta, hol lassan, hol dinamikusabban, oldalról, hátulról, vagy a fejemtől. Majd ismét feltérdelt és így masszírozta a melleimet és a hasamat.

Lehet, hogy én működöm rosszul, de amellett, hogy izgató volt, amikor a kezei a mellemen voltak, de mégsem a simogatás jutott az eszembe. Az ágyékom következett, amit addigra már alig vártam. Innentől már én „irányítottam”! Figyelte a testem reakcióit és úgy masszírozta a „lelkem”, ahogy az kérte, vagy követelte.

Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Tánczos Mihály

Már nem tudom, hogyan volt pontosan. Teljesen átadtam magam az élvezetnek. Becsukott szemmel a fellegekben jártam. Képtelen lennék felidézni minden mozdulatot. Egészben volt így tökéletes. Az egész masszázs alatt forró volt a keze, ami kifejezetten jól esett. Teljesen elvesztettem a testem felett az uralmat. Szabolcsnak minden rezzenésemre volt válasza. Pont úgy masszírozott, ahogy szó nélkül kívántam. Gyönyörű volt. Elszálltam. Többször is. (…)

Nóra később elmesélte, hogy barátnői kíváncsian faggatták, töviről hegyire elmeséltettek vele mindent. Az egyik lány már kacérkodik a gondolattal, hogy októberi születésnapján ő is kipróbálja a masszázst, Zsófi azonban továbbra sem feküdne meztelenül egy idegen férfi kezei alá.

Egyre ismertebb és keresettebb

Bor Istvánné, a Gésaház vezetője meglepődve olvasta anno a nyugat.hu tesztjét, mivel a tervbe nem avattuk be a másik felet. Mosolyogva mondta, hogy sok embernek felcsigáztuk az érdeklődését. Sokan nem tudták, hogy van érzéki masszázs Szombathelyen. A ház ebből többfélét kínál, emellett vannak páros masszázsok is, ahol a párjával érkezhet a vendég. Lehet szaunázni és egzotikus masszázsokat kipróbálni. A lehetőség híre leginkább szájhagyomány útján terjed. Mókás, hogy amíg a „Kicsi szöszke ismerkedne!” típusú hirdetések gond nélkül megjelenhetnek a lapokban, addig a Gésaház például sok helyen nem hirdethet érzéki masszázst, mert az szexuális szolgáltatás – állítják a hirdetésszervezők.

Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Tánczos Mihály

A hölgyek bátrabbak?

Meglepődtünk, amikor a ház vezetője elmondta, hogy a páros masszázsokat többnyire a hölgyek keresik. Ők mennek be a Gésaházba, hogy utalványt vásároljanak, amit majd a párjuk kap meg valamilyen alkalomra, pl. házassági évfordulóra, karácsonyra. A tapasztalatok alapján ennek sokkal jobban örülnek a férfiak, mint egy új nyakkendőnek vagy arcszesznek. A páros masszázsoknál a párok látják egymást, miközben a masszőr kényezteti testüket. Ez tovább fokozhatja az izgalmukat. Jönnek kíváncsi szerelmespárok, és diszkrét házasságban élők, akiknek talán ez egy esély ellaposodott szexuális életük felpezsdítésére.

Vizuális élmény

A férfiak vizuális típusok, ezért nem véletlenül van annyi tükör a falakon. Így akár hason fekve is láthatják a masszőrt, vagy masszőröket, hiszen kérhető négykezes masszázs is, de jelmezes programra is lehet jelentkezni a fétiskedvelőknek. Mint megtudtuk, elsősorban férfiak favorizálják a négykezes masszázst. Sokuk titkos álma egyszerre két gyönyörű nővel lenni. Ezért ezt a variációt is nagyon sokan kipróbálják.

Nem kupleráj

A tévhit szerint az erotikus masszázst kínáló masszázs szalon egyenlő a kuplerájjal. Pedig ez nincs így.

Itt nincs szexuális szolgáltatás. Az erotikus masszázs az érzékekre hat. Az erogén zónák ingerlése nem azt jelenti, hogy a nemi szervet ingerlik fél órán át. Az csak egy része a masszázsnak, de lényegében a többi zóna ingerlésével kerül a vendég egy olyan állapotba, ami a csúcspontra juttatja. Kölcsönös aktusra, kényeztetésre azonban nem kerülhet sor, ami a leglényegesebb különbség.

Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Négykezes érzéki masszázs Szombathelyen, a Gésaházban
Tánczos Mihály

Ha valaki ilyet szeretne, akkor nálunk rossz helyen kopogtat

– árulta el a vezetőnő, aki azt is hozzátette, hogy időnként azért akadnak, elsősorban az új vendégek közül, akik arra próbálják rávenni a masszírozó hölgyeket, hogy egyéb módon fejezzék be a masszázst, de ők is hamar megértik, hogy ez nem az a hely. A Gésaházban szakképzett masszőrök dolgoznak. A program minden masszőrnél más, saját zenei válogatásra koreografált.

Fő a diszkréció

Ide kizárólag telefonos egyeztetés után lehet bejutni, a diszkréció ugyanis fontos elem. Valóban két bejárat van, a vendégek így soha nem találkozhatnak. A ház szomszédságában élők tudják, mi zajlik a falak között, hiszen a költözéskor a tulajdonos bemutatkozott. Sok a törzsvendég, akiknek fontos a csend, nyugalom és a tisztaság. Erre kényesen ügyelnek a házban. A legidősebb vendég egyébként már elmúlt 70 éves.

Tréfás ajándékból törzsvendég

Egyre többen ajándékoznak masszázst ismerősüknek, kedvesüknek. Leggyakrabban születésnapra, de nem ritka, hogy leánybúcsúra, vagy diplomaosztóra kap valaki ilyen ajándékot. Sokszor olyanok lepik meg a másikat, akik maguk nem mernének elmenni, viszont kíváncsian várják az élménybeszámolót. A pozitív élmények után pedig már felbátorodva térnek be egy kis kényeztetésre. Hiszen akár tetszik, akár nem, a test és a lélek igényli a gyengédséget, kényeztetést. Érkeznek olyanok, akiknek huzamosabb ideje nincs partnerük, de legalább ugyanannyian vannak, akik párkapcsolatban élnek, de időnként egy kis lazításra vágynak.

És ami fontos: nagyon sokan vannak, akik nem titokban osonnak el egy érzéki masszázsra, hanem partnerük tudtával, beleegyezésével. A legtöbb vendég a rohanó üzletemberek közül kerül ki, akiknek egy órás masszázs remek felüdülés, lazítás nap közben. Szintén tapasztalat, hogy az erotikus masszázst nem azok keresik, akik prostituáltakhoz járnak, hiszen nekik az itt kapott szolgáltatás kevés és drága lenne. Hétköznap kilenctől kilencig, míg szombaton délután háromig lehet örömet lelni a házban.

Mi pedig várjuk Olvasóink hozzászólását. Azokét, akik elmennének és azokét is, akik nem. Természetesen örömmel fogadjuk azok beszámolóját is, akik már voltak erotikus masszázson.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Erotikus masszázst teszteltünk – kéjes ellazulás Szombathelyen

Mi zajlik egy masszázsszalonban? Csak az egészségmegőrzés, vagy valami egészen más? Igaz, hogy ezek titkos kuplerájok? Mi mindent lehet ott csinálni? Eljuthat az ügyfél a csúcsra? Mi nem kérdeztünk, hanem kipróbáltunk egy szombathelyi szalont.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód