Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Majdnem elvitte a vihar az esküvőjüket, ráadásul még az áram is elment

Esküvői fotópályázatunk nyerteseivel beszélgettünk életük nagy napjáról. Azt is megtudtuk, hogy hova mentek nászútra a fiatalok.

Arra kértünk minden tavaly egybekeltet, hogy csapják fel az esküvői fényképalbumaikat, válasszák ki az általuk legszebbnek vagy legizgalmasabbnak tartott közös fotót, és küldjék el nekünk. Önök szavaztak, mi pedig megmutattuk a nyerteseket , akikkel azóta találkozunk, beszélgettünk és átadtuk a nyereményeiket is.

Majdnem elvitte a vihar az esküvőt

Első helyezettünk Iker-Németh Adrienn és Iker Gyula lett. Ők július 25-én tartották a nagy napot Körmenden. A pályázatra beküldött esküvői fotójuk a Várkertben készült és játékunkon 802 voksot kapott. Emlékeznek még? Ez volt az:

Szendi Péter

A párral készítettünk egy rövid interjút is, hogy egy kicsit többet megtudjunk róluk és arról, hogyan zajlott életük nagy napja. Mint kiderült, nem kevés izgalommal telt...

Mennyi idő után döntöttetek a házasság mellett?

Két év együttlét után határoztuk el, hogy összeházasodunk. Tavaly januárban kezdtük el szervezni a nagy napot. Körmenden tartottuk, július 25-én a templomi, polgári esküvőnket és lakodalmunkat is.

Minden simán ment?

A szervezés nem volt annyira bonyolult és időigényes, mint gondoltuk. A három legfontosabb helyszínt és az időpontokat – templom, városháza, étterem – sikerült hamar összehangolnunk. Minden jól indult, az esküvőn azonban akadt egy kis probléma. Amikor kiértünk a templomból jött egy hatalmas vihar és mire odaértünk városházára, ott már elment az áram. Újra kellett terveznünk a ceremóniát. Végül úgy oldottuk meg a bevonulást, hogy egyik ismerősünk telefonjáról szólt a zene – a Kispál és a borztól a Minden száj nyitva áll - teljes hangerővel. Bár nem így terveztük, de nem történt tragédia, ettől csak még emlékezetesebb lett számunkra ez a nap.

BZ

Hogyan alakult a lagzi, milyen zenét választottatok erre az alkalomra?

Egy körmendi zenekar játszott a lakodalmunkon. Hallottuk már őket korábban több bálban, és a tagokat is ismertük személyesen. Ezért nem volt kérdés, hogy őket hívjuk majd az esküvőnkre. Már csak azért sem, mert sokféle stílusban mozognak - mulatóstól egészen a régi magyar pop-, rockslágerekig - és így mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelő számot. A visszajelzések alapján egyébként nagyon jól érezték magukat a vendégek.

BZ

Voltatok nászúton?

Még nem, de itt, Magyarországon szeretnénk majd elmenni valahova. Úgy gondoljuk, külföldre nem igazán érdemes - például - egy hétre elutazni, mert ezalatt épp csak egy kis szeletet kap az ember a helyből, aztán már jöhet is vissza. Ráadásul magával az utazással is sok idő elmenne. Másrészt Magyarországon is rengeteg szép hely van, ahol érdemes egy-két hetet lazítani.

A Balaton után Törökországban romantikáztak

Második helyezettünk Ruisz-Horváth Szilvia és Ruisz Balázs lett 693 szavazattal. Ők 2015. július 25-én házasodtak össze. Az esküvőjük a szombathelyi Ferences templomban, a reggelig tartó lagzijuk pedig a Claudius hotel éttermében volt. Mivel nagyon szeretik a Balatont, sok szép emlék köti őket hozzá, természetes volt, hogy esküvői képeik is itt készüljenek. Ők ezzel a fotóval pályáztak:

Lovagi Milán

A pár nem csak a magyar tengerben gyönyörködött, ugyanis az esküvő után Törökországban töltöttek el egy romantikus hetet.

BZ
BZ

Sohasem elég a napsütésből, ők Korfun lazítottak

Könczöl Zoltán és Könczölné Kanti Alexandra augusztus 22-én tartotta esküvőjét - egy év lázas szervezés után - Vassurányban. Lagzijuk Söptén volt. Ők a vassurányi Schilson-kastélyban fotózkodtak, és játékunkon 325 szavazattal nyerték el a harmadik helyet. Ezzel a képpel:

Lovagi Milán

A pár Korfun töltötte a mézesheteket, ami - mint mondják - annyira tetszett nekik, a táj szépsége, az ottani emberek lazasága és vendégszeretet miatt, hogy bármikor szívesen visszamennének újabb pár hétre.

BZ
BZ

Gratulálunk és további sok boldogságot kívánunk nyerteseinknek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Esküvő

Tovább az oldalra