Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Minden, ami esküvő - Bugyitól a gyémánt nyakékig

Minden az esküvő körül forog a hétvégén Szombathelyen a Haladás Sportcsarnokban az Esküvő Kiállításon. Nem csak a felszín, a mély sem marad rejtve, hiszen például fehérnemű bemutatón is megtekinthetik az érdeklődők, mi lesz az esküvői divat az idén. Hatalmas képgalériánkban az előző kiállítást is bemutatjuk.

Minden egy helyen

Egy esküvő vagy varázslatos, vagy rémálom az ifjú párnak. A két véglet között a „csendben legyünk túl rajta” ceremóniák helyezkednek el, meghívottak, vendégek nélkül. Az Esküvő Kiállítás arra hivatott, hogy utat mutasson a derekukat beadó, bocsánat, a házasság kötelékébe lépő pároknak. A tavalyi esemény példájából kiindulva és a programot megtekintve megtalálható itt minden, ami a nagy naphoz kell. Fotósok, operatőrök, rendezvényszervezők, éttermek, esküvői szalonok, cukrászdák, autókölcsönzők, fodrászatok képviseltetik magukat és próbálják a legszebb arcukat bemutatni ezen a seregszemlén.

Csábító ajánlatok

Veled építjük a független újságírást!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vállalkozóknak az a legjobb, ha előre be tudják tölteni a naptárakat, hiszen így tervezhető az év. A pároknak szintén az a jó, hogy jóval a boldogító igen kimondása előtt leszervezzék, mit, hol, kivel és mikor csinálnak majd. Ezzel elkerülhető a stressz és idegeskedés, ami egyrészt megterhelő, másrészt árnyékot vet a fehér menyasszonyi ruhára. Vagy pirosra, vagy kékre, nem tudjuk még, mi az idei divat. Tavaly például kicsit elkerekedett a szemünk a fekete menyasszonyi virágcsokrot látva (lásd képeink között), de hát ízlések és pofonok. Az emók is házasodnak, igaz biztosan sötétben. De ne kalandozzunk el, az időben lekötött szolgáltatások komoly megtakarítást is eredményezhetnek, de persze jól körül kell járni az ajánlatokat. A Haladás sportcsarnokban a szakma krémje képviselteti magát, így nagy bakot talán nem lehet lőni.

Esküvő Kiállítás 2008.
Esküvő Kiállítás 2008.
Tánczos Mihály

Tartalmas hétvége

Szombaton és vasárnap délután 14.30-tól érdemes kilátogatni a kiállításra, ahol 28 kiállító verseng a párok kegyeiért. Nem maradhatnak el a ruhabemutatók sem és ezúttal nem csak menyasszonyi és menyecskeruhák, de fehérneműk is bemutatásra kerülnek. Ezzel a menyasszonyok megtekinthetik, mit láthatnak a férfinépek, amikor az arát ölbe kapva rabolják. Na de félre a csemegével, tetőtől (haj, szem, száj) –talpig (cipő, harisnya) megtekinthetjük az éppen trendi irányzatokat, miközben virágcsokrok és ékszerek is megpróbálják magukra vonni a figyelmünket.

Esküvő Kiállítás 2008.
Esküvő Kiállítás 2008.
Tánczos Mihály

Ez volt a divat

A nyugat.hu már tavaly is figyelemmel kísérte a kiállítás eseményeit. Gigantikus képgalériánkat azoknak ajánljuk, akik tavaly nem látogattak el a látványos kiállításra, hátha most kedvet kapnak, vagy esetleg ötletet merítenek egy közelgő esküvőhöz. Nem csak azért érdemes a kedvencek közé tenni cikkünket, mert itt található a legrészletesebb képgaléria, de az idei kiállítók felsorolásánál mindenkihez beszúrtuk a honlapja linkjét is, amennyiben találtunk ilyet. Innen pedig bármikor könnyen elérhetők a legfontosabb elérhetőségek. Végezetül szeretnénk figyelmükbe ajánlani egy megfigyelést: az ifjú párok óvakodjanak attól, hogy egybekelésüket álomesküvőnek, az évtized-, évszázad-, évezred esküvőjének titulálja a sajtó. Ezek az álomesküvők ugyanis csakhamar válással végződnek, azaz hamar véget ér az álom…

Még több kép a 2008-as Esküvő Kiállításról

Esküvő Kiállítás 2008.
Esküvő Kiállítás 2008.
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra