Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amíg bent bulizik az elit, addig kint ételért állnak sorba

Idén is ételosztás volt a Megyebál előtt - bent mulattak a tehetősebb polgárok, kint pedig élelmiszert osztottak a rászorulóknak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombat este a Fő téren, a Pannónia Étteremnél társadalmi különbségek ötlöttek az arra járók szemébe. Az egyik oldalon a Megyebálra érkező vendégek eleganciája, a másikon pedig azon rászorulók, akik sorban álltak a meleg ételért, amelyet a szocialista városi képviselők osztottak. Az étterem első és hátsó bejáratánál egyaránt gyűlt a tömeg, a csomagokban lencsefőzelék, pite, kenyér és egyéb élelmiszer lapult. 700 adag ételt osztottak ki a szociálisan rászorulóknak, az akció fő célja a segítség, és egyúttal szimbolikusan üzenni a bálon szórakozó tehetős embereknek. tudtuk meg Czeglédy Csabától, aki szintén részt vett az ételosztásban.

Czeglédi Csaba, Nemény András - Ételosztás a Megyebál előtt
Czeglédy Csaba és Nemény András élelmiszercsomagokat adnak át
Garai Antal Atom

Nemény András és Gyebrovszki János is aktívan segédkezett a csomagok osztásában, a rászorulókat előre értesítették levélben, de többen akadtak, akik jegy nélkül érkeztek, természetesen ők is kaptak a csomagokból. Az ételosztást bejelentették a rendőrségen és az önkormányzatnál is, probléma nélkül zajlott a roma kisebbségi önkormányzat szervezői és a polgárőrség segítségével.

Gyebrovszki János - Ételosztás a Megyebál előtt
Gyebrovszki János az étterem mögötti parkolóban osztotta a csomagokat
Garai Antal Atom

A szocialistáknak nem ez az egyetlen segítő akciójuk, tüzelőt, tanszereket és karácsonyfát is szoktak osztani a rászorulóknak.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Megint ételt osztanak a vasi megyebál előtt

Mármint az ellenzék, nem a bálozók. Az MSZP szerint segíteni szeretnének a rászorulóknak, de üzenetet is küldenek.

Ajándék fenyő karácsonyra

Czeglédy Csaba és Gyebrovszki János idén is vásárolt egy jó adag karácsonyfát a körzetükben lakó rászorulóknak.

Tanszereket osztott a szombathelyi MSZP

Közben szó esett a kézivezérelt iskolaigazgatókról, a tankötelezettségről, a megoldhatatlan államosításról. A Derkovits lakótelepen jártunk.

Tűzifát kapott 40 nehéz sorsú család

A Szombathelyi Roma Kisebbségi Önkormányzat darabolt tűzifát osztott szét csütörtök délelőtt rászoruló családoknak. A tüzelőt MSZP-s képviselők és roma vállalkozók ajánlották fel.

Kovács Ferenc: Szégyellheti magát az MSZP!

A vasi képviselők áldásukat adták Tiborcz János kinevezésére, és bevasalják Szombathelytől az elmaradt milliókat. Az elnök pedig beszólt a szocialistáknak.

Bent úri-muri, kint küzdelem a napi betevőért

A vasi elit bálozását megelőzően 350-en álltak sorba az MSZP-s képviselők által osztott ételért.(Videoval)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés