Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ismét meleg ételt osztanak a szombathelyi szocialisták

Az ételutalványokat az MSZP-irodában és a roma kisebbségi önkormányzatnál lehet igényelni.

A szombathelyi MSZP számára mindig is fontos volt a karitatív tevékenység, ezért szervezik meg az idén is a már hagyományosnak mondható januári ételosztás – mondta Czeglédy Csaba, a párt közgyűlési frakcióvezetője. Hozzátette, tapasztalataik szerint az év elején már sok család nélkülözi a meleg ételt, nekik akarnak segíteni.

Utalvány kell hozzá

A januári ételosztást már többször is megszervezték Amíg bent bulizik az elit, addig kint ételért állnak sorba 2013. January 12. 21:39 , az idén 11-én, szombaton tartják meg a főtéri Pannónia étterem előtt, este hat és kilenc óra között. Úgy számolnak, hogy 800-1000 adag ételt osztanak majd ki, egy adag főzelékből, feltétet, kenyeret és süteményt áll majd. Mindezt cégek és magánszemélyek támogatásával, a szervezésben önkéntesek segítettek.

Garai Antal Atom

Mert az ételt utalványok alapján osztják majd ki, utalvány igényelhető a szombathelyi MSZP irodában, valamint a roma kisebbségi önkormányzat irodájában. Azokat, akik már korábban részesültek az ingyen ételből, levélben értesítették. Behatárolták a kört is, így csak egyedülállók, nagycsaládosok és szociálisan rászorulók kaphatnak utalványt, majd meleg ételt.

Garai Antal Atom

Czeglédy elmondta, az ételosztást már decemberben bejelentették a rendőrségen, és kértek területfoglalási engedélyt is, mert a hétfőn kezdődött első teljes hét rövid lett volna minderre. Most még várják azokat, akik igényelnék a szombati meleg ételt.

(Képeink a tavalyi ételosztáson készültek.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Amíg bent bulizik az elit, addig kint ételért állnak sorba

Idén is ételosztás volt a Megyebál előtt - bent mulattak a tehetősebb polgárok, kint pedig élelmiszert osztottak a rászorulóknak.

Bent úri-muri, kint küzdelem a napi betevőért

A vasi elit bálozását megelőzően 350-en álltak sorba az MSZP-s képviselők által osztott ételért.(Videoval)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra