A Nyugat.hu fotójával kampányolnak az európai liberálisok és a Momentum Orbán Viktor ellen

A plakát alapjául szolgáló fotó a magyar miniszterelnök egyik szombathelyi látogatásán készült.

Négy éve, 2014 október 10-én járt rövid villámlátogatáson Szombathelyen Orbán Viktor titokzatos látogatása Szombathelyen 2014. October 10. 18:32 Orbán Viktor miniszterelnök. A városházi megbeszélések után Orbán az épület előtt öt percre megállt gondosan kiválogatott közönsége előtt, ekkor készült ez a fotó:

Orbán a szombathelyi városháza előtt
Bonyhádi Zoltán

Volt kollégánk, Bonyhádi Zoltán remekül elkapott képe azóta körbejárta a sajtót, a blogszférát, a mémkészítők is rátaláltak.

És így megy át a fotónk a plakátba...
Fotó: Bonyhádi Zoltán, montázs: Kovács Dávid

Most viszont mások hívták fel a figyelmünket, hogy a kép kivágott része ott van a liberálisok óriásplakátján, amivel Orbán Viktor demokráciatorzító lépéseit támadják Mobil óriásplakáton üzennek Orbánnak a liberálisok 2018. November 06. 17:17 .

Verhofstadt plakátja a maga teljességében. A szombathelyi Fidesz Puskás polgármesterrel együtt eltűnt a háttérből
Euronews Youtube

Fotónk ezzel megjárja Európát. A mobil óriásplakát a múlt héten az Európai Parlament épülete előtt indult, majd az Európai Néppárt székházához, illetve a magyar nagykövetséghez mentek, útba ejtve az Európai Tanácsot és az Európai Bizottságot is.

Azt már a brüsszeli premieren is jelezték, hogy a pártcsaládhoz tartozó Momentum elhozza Magyarországra is a teherautót. Az első állomás csütörtökön Felcsút volt, aztán a kamion részt vesz a Momentum pénteki, CEU melletti tüntetésén is. Ezt követően a mozgó plakát hétvégi országjárásra indul.

Hát, ilyen kalandos, furcsa utóélete van néha egy fotónknak, vagy akár egy cikkünknek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet