Polt Péter nem állíthatná le a korrupciós nyomozásokat, ha csatlakoznánk az európai ügyészséghez

Több pénzt kapnánk az uniótól, és arra használnánk fel, amire adták - mondta Hadházy Ákos.

Hadházy Ákos, volt LMP-s politikus egy hete jelentette be Egymillió aláírást akarnak összegyűjteni, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez 2018. September 19. 08:53 , hogy aláírásgyűjtést indít annak érdekében, hogy Magyarország csatlakozzon a 2020-ban megalakuló európai ügyészséghez. Egymillió aláírást akarnak összegyűjteni, mert annak már lenne súlya, és a kormány em söpörhetné félre a kezdeményezést.

Azt, hogy a Fidesznek van oka aggódni a kezdeményezés sikere miatt, az mutatja, hogy az aláírásgyűjtés elindításának napján a kormánypárt tv2 riportere és operatőrei engedély nélkül behatoltak Hadházy kertjébe Hadházy kertje és a nívódíjas izémocska 2018. September 22. 17:32 , és zaklatták a családját.

Hadházy szerint magyar ügyészek nyomoznának a korrupció ügyekben, de Polt Péter nem állíthatná le őket. Csatlakozásunk után több pénz érkezne az EU-ból, és a Fidesz kétharmada is veszélyben lenne, ha a magyarok szembesülnének a korrupciós ügyekkel.

A 444.hu riportja:

Az aláírásgyűjtéshez itt lehet csatlakozni .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet