Év végi tekeverseny Vasasszonyfán

A Vasasszonyfa SE a hónap végén hagyomány teremtő szándékkal teke versenyt rendez, "Vasasszonyfa Szilveszter Kupa" néven. A tornára a mai napig lehet nevezni.

A versenyre nevezhetnek olyan igazolt és amatőr egyéni versenyzők, akik a versenykiírást elfogadják. Az igazolt versenyzőnek 2010/11 évre érvényes MATESZ által kiadott versenyengedéllyel és érvényes sportorvosi igazolással kell rendelkezni. Az amatőr játékosok saját felelősségük vállalásával vehetnek részt a kupán.

A BAJNOKSÁG HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA

Vasasszonyfa, Széchenyi u. 1. Tekepálya.
2010. december 27., 28., 29., 30.

SORSOLÁS

A sorolás: a nevezési sorrend alapján, a kért időpontok szerint. A versenyzők a megadott időpontok előtt legkésőbb 30 perccel személyesen kötelesek jelentkezni a kirendelt Versenybizottságnál.

VERSENY LEBONYOLÍTÁS, GURÍTÁS SZÁM

Az amatőr, és igazolt versenyzők pályára lépésenként 100 vegyes gurítást teljesítenek, 2 x 50 (25 teli és 25 tarolás) pályánkénti megosztása mellett. A verseny egyéniben kerül megrendezésre.
A sportolóknak 5 bemelegítő gurítás engedélyezett.

HELYEZÉSEK ELDÖNTÉSE

- a versenyző által ütött több fa alapján történik,

faegyenlőség esetén:
- a jobb tarolás,

ha ez is egyenlő:
- a kevesebb üres gurítások száma dönt.

DÍJAZÁS

Naponta az első, második és harmadik helyezettek, amatőr és igazolt kategóriában, serleg díjazásban részesülnek. Jutalmazva lesz mindkét kategóriában a legjobb teliző és taroló is.
A fődíjakat az a három versenyző nyeri el, akik a négy nap során két legjobb eredményüket kiválasztva a legtöbb ütött fa eredményt érik el.

1. 100.000 Ft. értékű hosszú hétvége a Hotel Caramell-ben
2. 50.000 Ft. értékű vásárlási utalvány, és/vagy tárgynyeremény
3. 25.000 Ft. értékű vásárlási utalvány, és/vagy tárgynyeremény

ÓVÁS

A bajnokságon minden vitás esetben, illetve óvásnál a Versenybizottság a helyszínen végérvényesen dönt, fellebbezésnek nincs helye. Óvást csak akkor tárgyal a Versenybizottság, ha az óvási díjat 5000,- Ft/eset a helyszínen befizették. Az óvási díjat, amennyiben a versenybizottság az óvásnak helyt ad, azonnal visszafizetik.

Eredményhirdetés és díjkiosztás a verseny befejeztével a pályán történik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek