Eva Mendes elfogadta Hajdú Péter felkérését

Hajdú elmondása szerint kedves, közvetlen a színésznő.

Hajdú Péter elmondása szerint újabb világsztárral készíthetett interjút, mégpedig nem mással, mint Eva Mendes-szel. Hollandiában találkoztak, és nem véletlenül esett erre a helyszínre a választás. Egy reklámfilm fogatása miatt választották ezt az országot, ugyanis a világsztár egy magyar márka arca lesz a jövőben - írta az nlc.hu.

Egy üdítőitalokat gyártó cég piacra dobja az alumíniumdobozos ivóvizét. A csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható. Talán leginkább ez volt az oka, amiért Eva Mendes igent mondott Hajdú Péter felkérésére, hiszen a színésznő az egyik legnagyobb környezetvédő Hollywoodban.

Hajdú szerint a színésznő végig kedves és közvetlen volt a beszégetés során. Állítólag Budapest a szívébe lopta magát és a magyarokat is megkedvelte Mendes, amikor néhány éve több hónapot töltött nálunk. Akkor Ryan Gosling miatt érkezett a fővárosba, ugyanis férje hazánkban forgatott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű