Ez gyors volt: az egyik tv máris a vármegye elnevezést használta

Puszta véletlen? Esetleg gerillamarketing?

Különös rekordot állított fel a Szeged TV Téma című műsorának vezetője. Az Országgyűlés ugyanis még el sem fogadta azt az Alaptörvény-módosítást, amely szerint ezentúl a megyéket újra „vármegyéknek” hívják, a hölgy máris alkalmazkodott az új helyzethez.

„Önöknek pedig nagyon köszönöm a figyelmet, Téma című műsorunkat látták Csongrád-Csanád vármegyéből!” – egészen pontosan így hangzott az elköszönés a műsor végén.

Ha baki volt, akkor mindenképpen meglepő, hogy pont most történt, amennyiben nem, akkor viszont remek gerillamarketing, ugyanis most ezzel van tele az internet.

Állítólag utóbbi történt, legalábbis ezt írta a Media1, amely meg is örökítette az esetet:

,,Téma című műsorunkat látták Csongrád-Csanád vármegyéből''
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet