Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez most komoly! Parlamenti képviselő-jelöltet indít Szombathelyen a Kétfarkú Kutya Párt

A viccpárt most nem viccel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bár már a legutóbbi parlamenti választásokon is szeretett volna jelölteket indítani a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, egy kisebb huzavona után néhány hónappal a 2014-es voksolás előtt kapta meg a lehetőséget, hogy ezt megtegye. Így pedig kicsúsztak a kampányból. A 2018-as választásokra azonban már semmilyen akadályt nem kell elhárítani, így Szombathelyen is lesz jelöltje a pártnak.

Ez szombaton este derült ki, a párt és passzivistái ugyanis egy kampány elő, elő megbeszélést tartottak, ahol egy brain-cunami keretén belül már konkrét kampányhúzások is elhangzottak.

Egy-két kampányplakát a Kutyapárttól
Farkas Bazsi

A legfőbb szempont az, hogy fricskát mutassanak a mostani országvezetésnek, ám de a szombathelyieknek hasznos húzásokkal álljanak elő a kampány ideje alatt.

Az MKKP mindig vicces megmozdulásokat tart, így biztosak vagyunk abban, hogy a Soros-terv és a migráns riogatás mellett végre egy kis politikai humor is vár ránk 2018 tavaszán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés