Ez nem tréfa - Le az adók 75%-ával Párt: Orbánnak vissza kéne lépnie a javunkra

"A zsíros pozíciókon kívül csak azt tudjuk felajánlani Orbánék részére, hogy legyőzzük MZP-t 2022-ben, amennyiben visszalép a javunkra" - írja a Le az adók 75%-ával Párt.

"Mi nemcsak a személyi jövedelemadót akarjuk egy bizonyos korosztálynak csökkenteni, hanem mindenki számára lemondhatóvá tenni annak fizetését. És ugyanígy tennénk a még magasabb TB-vel és SZOCHO-val is. Állammodellünkben ezáltal arányosan honkongi/szingapúri szintűre csökkennének az adóterhek, és számos állami szolgáltatás helyébe piaci szolgáltatás léphetne. Ezt, ha a Fidesz csakugyan jobboldali, akkor támogatja. Ha nem, akkor azt kockáztatja, hogy 2022-ben közösen indulunk a baloldali összefogás ellen" - áll a közleményben, amit az atv.hu idéz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek