Ezerötszáz köbméter vizet ajánlott fel az Összefogás Kőszegért Egyesület a nem létező kőszegi strandnak

Ezen felül háromszáz napozóágy, finom kavics, öltözőbódé, ülőpad és egy "Kőszegi Strandfürdő" tábla is az adomány része. Már csak az a kérdés, mikor lesz strand a vasi városban.

Fricskákkal teletűzdelt flashmobot tartott ma délelőtt a Városháza előtt az Összefogás Kőszegért Egyesület azzal a céllak, hogy felhívják a városban élők és a városvezetők figyelmét, hogy lassan 19 éve nincs Kőszegen strand.

Flashmob a kőszegi strandért
Napozóágyak a kőszegi városházával szemben
Összefogás Kőszegért Egyesület

A település hirdetőoszlopain az áll, hogy a turisták és a lakosok is, strandolni a közeli Bükfürdőn vagy Lutzmannsburgban tudnak. Azonban egyféle tiltakozásképpen a kőszegiek nagy része inkább Lékára megy át csobbanni.

Flashmob a kőszegi strandért
Mikor lesz strandunk? - kérdezik a kőszegiek
Összefogás Kőszegért Egyesület

Az Egyesület mai akcióján egy molinót is kifeszített és, bár a városvezetés nem tartja napirenden a strand ügyét, számtalan eszközt ajánlott fel a leendő létesítménynek. Úgy mint 300 db napozóágyat, 45 köbméter finom kavicsot 1500 köbméter édesvizet, 14 db öltözőbódét, 7 db ülőpadot és egy 11 méter hosszú 2 méter széles felirat melyen a "KŐSZEGI STRANDFÜRDŐ" áll.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet