Ezért zárt be a szombathelyi Fő téren a győrváriak tejivója

Már hirdetik az üzlethelyiséget helyiséget kiadásra, azt is tudjuk, kb. mennyiért.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, hétfőn már nem nyitott ki a szombathelyi Fő téren a Győrvár Tej Kft. népszerű üzlete.

Gyakorlatilag ez volt az egyetlen hely a belvárosban, ahol helyben készült tejtermékeket lehetett vásárolni.

A fejlemény nemcsak a vásárlókat, de a dolgozókat is meglepte: lapunknak azt nyilatkozták, hogy a tulajdonos pénteken közölte, hogy szombaton már nem kell kinyitniuk. De aztán – tekintettel az árukészletre – még egy nap haladékot kaptak.

Józing Antal (telefonos fotó)

Lapunk tudósítója tegnap délután nézte meg a helyszínt, és azt tapasztalta, hogy a bútorok és a hűtők még a helyiségben vannak, de az üzlet kirakatában már felirat és telefonszám hirdeti, hogy az üzlet kiadó.

Időközben közben befutott a cég válasza az okokat firtató kérdéseinkre:

A Szombathely, Fő téri tejivónk végleges bezárását hosszú gondolkodási idő előzte meg, mi is nagyon sajnáltuk, hogy végül meg kellett ezt a szomorú döntést hoznunk. Sajnálatos módon az üzlet üzemeltetési költségei irreálisan magasak voltak, így nem tudtuk tovább halogatni az üzlet bezárását. A tejivó dolgozóinak más működő egységeinkben biztosítottunk munkalehetőséget. Vásárlóinknak köszönjük a bizalmat, termékeinket továbbra is megvásárolhatják Szombathelyen a Csarnokban és a Szűrcsapó u. 23. sz. alatti Domus tejboltunkban. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük

– közölte lapunkkal Ibránszki György, a Győrvár Tej Kft. ügyvezetője.

Lapunk piaci forrásokból úgy értesült, hogy az üzlethelyiség bérleti díja félmillió forint körül van havonta, és a díj hosszú évek óta nem változott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra