Ezt lehet tudni a bőnyi lövöldözésről

Sajtótájékoztatót tartott a rendőrség Győrben a reggeli, halálos áldozattal járő bőnyi lövöldözésről.

Már elég sokmindent megírtunk a reggeli lövöldözésről, ezzel kapcsolatban tartottak sajtótájékoztatót. Ott volt Papp Károly országos rendőrfőkapitány, Hajdu János TEK-vezér, Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője is.

Mesterlövész hasal a középen látható autó tetején Bőnyben
Krizsán Csaba/MTI

A kisalfold.hu információi röviden:

 • Ma reggel a Nemzeti Nyomozó Iroda egy büntetőeljárással kapcsolatban házkutatást szerett volna tartani az elkövetőnél.
 • Még mielőtt bejutottak volna az ingatlanra, az elkövető öt-hat lövést adott le a rendőrökre, akik viszonozták a tüzet.
 • Az egyik rendőr, a 46 éves Pálvölgyi Péter kiemelt főnyomozó a helyszínen belehalt sérüléseibe.
 • Az elkövetőről, akinek személyéről többet nem árultak el ( de itt Ismert szélsőjobbos férfi lőtt fejbe egy rendőrt a Győr melletti Bőnyben 2016. October 26. 10:16 és itt olvashat Legalább 20 éve hungarista fészek Bőny-Szőlőhegy: erdei kiképzőtáborral, éles fegyverekkel, furcsa privatizációkkal 2016. October 26. 12:46 ), szintén megsérült.
 • Riasztották a TEK-et: fél órán belül a helyszínen voltak, kimenekítették a sérült rendőrt, de addigra kollégájuk már életét vesztette. Az elkövető állapota is romlott, behatoltak, elfogták, majd stabilizálták állapotát.
 • Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy 25 évet szolgált a rendőrségnél, halálát követően alezredessé léptették elő, illetve hősi halottá nyilvánították.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sokkoló