Fakidőlések, keresztbe állt autók, lezárt szakaszok

Itt a hó meg az ónos eső, van gond az utakon.

A Dunántúlon, a középső országrészben és a Duna-Tisza közén, váltakozva havazik, szállingózik a hó, vagy esik az eső. Nagykanizsa térségében ónos eső esik. A Tiszántúlon még csapadékmentes az idő - írja az autoszektor.hu.

A gyorsforgalmi utak vizesek, nedvesek, de a dunántúli fő és mellékutakon sokfelé latyakos, hókásás szakaszokra is számítani kell. Győr környékén, Komárom-Esztergom vármegyében, valamint Fejér vármegye keleti részén többnyire havasak az alsóbbrendű utak.

A takarítást illetve a tisztítást folyamatosan végzik a munkagépek.

Az M0-s autóúton Dunaharaszti térségében, az M1-es autópálya felé a 22-es km-ben egy személygépjármű balesetet szenvedett, a belső sávot lezárták.

Az M8-as autópályán, a 78-as km-nél, Dunaújváros térségében az M6-os autópálya irányába egy kamion keresztbe fordult, és elzárja a pályatestet, emiatt megállt a forgalom.

Komárom-Esztergom és Pest vármegyében a közlekedésre veszélyes fák illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható:

a Tardos és Bikolpuszta közötti szakasz,

valamint a Budakalász - Dobogókő - Esztergom összekötő utat, a 21-es és a 33-as km között lezárták. Pilisszentlélek település erre a szakaszra esik, ezért csak a helyi lakosokat engedik be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek