Elfogta a TEK a szombathelyi fegyveres rablás gyanúsítottját

Mi történt, milyen rablás? Előzmények itt.

Hétfő este fél kilenc előtt nem sokkal megérkezett a TEK konvoja a szombathelyi Paragvári utcai házhoz és egy percen belül a csapat bement az épületbe. Néhány perc múlva hangos kiabálás és sikoltozás jelezte, hogy történt valami, majd egy nő kiabált ki az ablakon, hogy amíg a TEK elfogta a férjét, addig az igazi tettes elmenekült.

Elfogták a szombathelyi fegyveres rablót
Tánczos Mihály

A Terrorelhárítási Központ emberei egy papucsos, középkorú férfit vittek a ház elé álló kisbuszba, majd szinte azonnal el is szállították. Jelenleg még hat rendőrautó áll a hírhedt ház előtt, valószínűleg a fegyvert keresik.

Elfogták a szombathelyi fegyveres rablót
Tánczos Mihály

Ma délután három óra után rabolta ki egy alacsony férfi az egyik szombathelyi dohányboltot Fegyveres rablás Szombathelyen, kivonult a TEK egy Paragvári utcai lakóházhoz (Folyamatosan frissítve!) 2017. April 24. 16:10 , az alkalmazott szerint fegyver volt nála. A rendőrség gyorsan eljutott a Paragvári utcai házhoz, amit körbevettek, végül a TEK kommandósai hatoltak be a házba.

Elfogták a szombathelyi fegyveres rablót
Tánczos Mihály

Cikkünket később videóval frissítjük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló