Az oldalán csúszott a vétlen jármű a Perint hídon

Megállt a Stop táblánál, majd egy szabályosan közlekedő autó oldalának hajtott egy Nissan Szombathelyen, a Rohonci úton. A vétlen autó felborult, az oldalán csúszott a Perint hídra. Vezetője és utasa könnyebben sérült.

Információink szerint könnyű sérülést szenvedett annak a Daewoo-nak a hölgy sofőrje és gyermeke, akik Szombathelyen a védett Rohonci úton közlekedtek Olad irányába, amikor oldalról az autójuk elejének hajtott egy Nissan. A Daewoo Matiz az oldalára borult és így csúszott el a Perint híd közepéig. A vétlen autóban ülők használták a biztonsági övüket, így megúszták súlyos sérülés nélkül. Őket a Markusovszky kórházba szállították.

Felborult a vétlen jármű a balesetben Szombathelyen, a Rohonci úton
Felborult a vétlen jármű a balesetben Szombathelyen, a Rohonci úton
Tánczos Mihály

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Úgy tudjuk, a Váci utca felől érkező Nissan megállt a Stop táblánál, de a sofőrje nem vette észre a balról érkező Daewoot, ami az ütközéstől felborult. A helyszínelés idején, szombaton 13 óra után fél pályán haladhatott a forgalom, időnként alakult csak ki kisebb torlódás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Járdára sodródott és fát döntött a Laguna Szombathelyen - koccanások

Járdára sodródó Renault, kamion elé hajtó Opel, stop táblát figyelmen kívül hagyó Peugeot. Szombathelyi koccanások, képekkel.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló