Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Feljelentette Soros Györgyöt, a rendőrök azt kérdezték, mire alapozza a feljelentést

Pedig a Fidesz már szinte mindennel megvádolta az idős üzletembert.

Mirkóczi Ádám jobbikos képviselő még októberben jelentette fel Feljelentették Soros Györgyöt 2017. October 12. 13:47 Soros Györgyöt, Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás, hazaárulás és lázadás miatt.

A feljelentést azzal a céllal tette, hogy kiderítsék, tényleg létezik-e a Soros-terv. Amennyiben a rendőrség nem rendeli el nyomozást, a kormánynak és Orbán Viktor miniszterelnöknek papírja lesz arról, hogy amit tesznek,

hatalmas agymosás

és

hazugság

- mondta akkor a képviselő.

Soros-ellenes kampány a kormánypárti lapokban
BZ

A Magyar Nemzet információi szerint a rendőrség nem kezdte el a nyomozást, helyette berendelték a feljelentő Mirkóczit, és azt kérdezték, alá tudja-e támasztani a milliárdos elleni feljelentését bármilyen közvetlen bizonyítékkal.

A képviselő a rendőröknek azt mondta, hogy ő maga csak a kormánypárti politikusok megnyilvánulásait ismeri a témában, ezért javasolta, hogy hallgassák meg a feljelentésében is szereplő Tuzson Bencét, Bakondi Györgyöt, Halász Jánost, Németh Szilárdot, vagy Budai Gyulát, mert ők azok, akik a vádakat megfogalmazták.

Mirkóczi a Magyar Nemzetnek kijelentette,

jelen állás szerint a magyar hatóságoknak semmiféle információi nincsenek arról, hogy Soros György azokat a bűncselekményeket tervezné elkövetni, amikről a Fidesz kampánya tényként számol be

.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet