Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fellélegezhet a szombathelyi Szily János utcai parkoló, eltűntek a szellemautók

Egy egész óvodának is elég lett volna az a mennyiségű mikuláscsomag, amit ez a két autó összegyűjtött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 24-én A mikuláscsomagokból ítélve ezek az autótulajdonosok nagyon jó gyerekek voltak September 24. 17:46 írtuk meg, hogy Szombathelyen a Szily János utcában található egy belső parkoló, ahol áll két autó, melyeken nincs rendszám és szélvédőik minden nap gazdagodnak egy icike-picike – bár a benne szereplő összeg biztos nem volt olyan pici – piros csomaggal.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A környék lakói, akik szabályosan használták volna a két parkolóhelyet, nem igazán értették, miért nem lehet semmit tenni a két autóval, annak ellenére, hogy már két hónapja vesztegelnek a parkolóban. A SZOVA parkolóőrei és a Közterület-felügyelet ügyfélszolgálatosa sem tudta megmondani nekik, hogy is lesz ez pontosan megoldva.

Ennek az autónak a tulajdonosa biztos nem csak a postára ugrott be
Olvasó

A Közterület-felügyelet kérdéseinkre válaszolva jelezte, hogy nem arról van szó, hogy egyáltalán nem akartak volna foglalkozni a jogtalanul elhelyezett személygépjárművekkel, csak az ilyen ügyekben hosszú procedúra előzi meg az elszállíttatást.

A tulajdonosokat többször kell figyelmeztetni, helyszíni figyelmeztetéssel, postai úton történő figyelmeztetéssel, a figyelmeztetések között pedig mindig meghatározott időnek kell eltelnie.

De aztán szeptember végére mégiscsak elfogyott a türelem, így a két gazdátlan szellemautót is platóra tették és eltávolították.

A nemrég még einstandolt parkolóhelyeken már csak jogosan ott álló autók parkolnak
Horváth G. Martin

A kocsik gazdáinak ettől függetlenül biztos nem volt sok álmatlan éjszakája az ügy miatt. Valószínűleg amúgy is az volt a terv, hogy a drága papírozás és fárasztó futkosás helyett egyszerűen a városra „bízzák” a feleslegessé vált autókat, de minden jó, ha jó a vége.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

A mikuláscsomagokból ítélve ezek az autótulajdonosok nagyon jó gyerekek voltak

A lakók annyira mégsem örülnek neki, mert a két parkolóhelyet hetek óta szabálytalanul foglalják.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés