Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, az E.ON a lakók véleményére is ad, ha megkérdőjeleződik egy villanyoszlop épsége

Megvizsgálták, nem veszélyes, de ha a lakók félnek tőle, kicserélik.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Múlt héten kaptunk fotót egy olvasónktól, amin egy korhadt villanyoszlop látható a Döbrentei Gábor utcában. Olvasónk azt írta, hogy egy éve már kint jártak az E.ON szakemberei, megvizsgálták, de aztán semmit nem csináltak vele.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az ott lakók aggódnak, hogy az oszlop nem elég stabil.

Olvasó
A szóban forgó oszlop a Döbrentei Gábor utcában
Olvasó

Megkerestük az E.ON-t, hogy megkérdezzük, valóban megvizsgálták-e már az oszlopot és milyen következtetésre jutottak az állapotát illetően, valamint megosztottuk velük az ott lakók aggodalmát is.

Az energiaszolgáltató munkatársa ma tájékoztatott minket arról, hogy a cég statikusai ismét megvizsgálták a szóban forgó oszlopot.

A tavalyihoz hasonlóan a vizsgálat eredménye most is az, hogy az oszlop nem balesetveszélyes, a korhadás mértéke még nem akkora, hogy az sürgős beavatkozást igényelne, de ha a lakók biztonságérzetét rontja, természetesen kicserélik.

A munkálatokat június végére ütemezik. Ez üzemszünetet jelent majd a környék áramellátásában, erről a lakosságot 15 nappal előtte értesíteni fogják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés