Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bővítik és felújítják a szombathelyi műjégpályát

Jelenleg a terveket készítik, állítólag nagyobb is lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Csónakázótó környékén újabb eleme áll változás előtt. A tó környékének felújítása közben eladták a kempinget Egy frissen alakult cég vette meg a szombathelyi kempinget 2016. March 31. 09:07 , annak szomszédságában pedig vállalkozói és befektetői közreműködéssel egy négycsillagos szálloda építése Négycsillagos szálloda épül Szombathelyen, elmondjuk hová! 2015. December 11. 11:43 körvonalazódik. Ennek érdekében módosították a rendezési tervet Akár lakópark is lehet a szombathelyi kemping területén 2016. June 03. 11:51 is, de a területet meghagyták pihenőövezetnek.

A Csónakázótó keleti partja
Forrás: googlemaps.com

A műjégpálya is sorra kerül, a SZOVA megerősítette információinkat, miszerint felújítják és bővítik is. Részleteket viszont nem tudunk még, a SZOVA azt közölte hogy jelenleg még a terveket készítik, konkrétum nincs.

Viszont mint a fenti légifotón is látszik, a műjégpályát csak Perint irányába lehet bővíteni, ahol sok a fa. Reméljük, minél kevesebbet vágnak ki közülük, a Csónakázótó környékének felújítása során vágtak ki fát azért, és a tervezett szálloda építése során is megritkítják a növényzetet. Amint bővebbet tudunk, megírjuk.

A kerítés mögött sok a fa - A fotó tavaly november végén készült
Nagy Zoli
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés