Felújították a Dr. Szabolcs Zoltán utcai játszóteret és a Benedek Elek utca 1-6. mögötti sétányt

A játszótérre telepítettek két új játékelemet, a sétány járdáját pedig teljesen felújították.

Felújították a Dr. Szabolcs Zoltán utcai játszóteret - jelentette be Facebook-oldalán Horváth Soma, a városrész önkormányzati képviselője.

Mint írja, a játszótéren új kavicsos felületet kapott a játéktér, köré pedig új szegélyt építettek ki. Emellett kicserélték a padokat, lefestették a meglévő játékokat, és telepítettek két újat is: egy rugós játékkal és egy új homokózval gazdagodott a játszótér.

Facebook/Horváth Soma

Horváth Soma megjegyezte, elkészült a Benedek Elek utca 1-6. mögötti sétány a felújítása is. Emlékeztetett, az elmúlt hetekben vezetékrekonstrukciót végzet ezen a szakaszon a távhő, az önkormányzat pedig plusz egymillió forintot biztosított arra, hogy az épület mögötti járdát teljesen felújítsák. Hozzátette, arra is jutott forrás, hogy két új padot tudjanak vásárolni, amiket ki is helyeztek.

Facebook/Horváth Soma
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet