Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megtalálták a reggeli kávé helyettesítőjét: Ferrari

Ütősebb mint egy erős eszpresszó, igaz kell hozzá egy jó szerpentin is és némi anyagi beruházás.

A Petrolicious autós csatorna szerint a koffein helyett jobb az adrenalin, és ezt illusztrálják is egy 1984-es Ferrari 288 GTO-val. Abszolút egyetértek velük. Érdemes lenne kiszámolni, hogy kb. mennyit költök kávéra életem végéig (vagy legalább addig, amíg vezetésképesnek titulálom magamat), plusz eladhatom az otthoni kávégépet is.. ..ebből vajon kijönne egy ilyen turbófeltöltéses ágaskodó lovas vörös felpörgetőgép?

Ha annyi pénzem lenne - szokták mondani álmodozás előtt - akkor már nem is lenne annyi, mert sajnos szeretem az eszpresszót, a láttét, a cappucinót, a tejeskávét, a risztrettót, a bécsit, és még sok-sok mást is. Természetesen mindegyik helyettesítésére tudnék találni pár Ferrarit, és akkor ez még csak egy márka.

Azt hiszem autós filmeken, a fentihez hasonló autós csatornák videóin és a Totalcar mellett autós blogokon nevelkedettként rosszabb vagyok, mint egy arab sejk. Nekem nem szuperautók kellenének az istállómba, hanem ikonok. Abból pedig több van. Elsőként gyűjteni kell egy DeLoreanra, hogy némi fluxuskondenzátori kiegészítést követően visszaugorhassak bevásárolni pár részvényből. Addig csak nézem tovább ezeket a hangulatos videókat, és iszom a reggeli eszpresszómat.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video