Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fiat ütközött Opelnek, egy Suzuki pedig szalagkorlátnak a 8-as főúton

Valószínűleg olaj kerülhetett az aszfaltra.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szalagkorlátnak ütközött egy Suzuki szombaton reggel, a 8-as főúton, Vasvár és Rábahídvég között. A szalagkorlátnak csapódott Suzukitól körülbelül 1 kilométerre történt még egy baleset, itt egy Fiat ütközött neki egy Opelnek.

Fiat ütközött Opelnek
Vasvári Önkormányzati Tűzoltóság

A műszaki mentést a balesetekhez riasztott Vasvári Önkormányzati Tűzoltók végzeték el. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. Információink szerint a Suzuki vezetője megsérült, hozzá mentő érkezett a helyszínre.

Szalagkorlátnak ütközött Suzuki a 8-as főúton
Vasvári Önkormányzati Tűzoltóság

Az érintett útszakasz az elmondások alapján mindkét balesetnél síkos volt, valószínűleg olaj kerülhetett az aszfaltra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra