Fiatal tervezők divatbemutatója Szombathelyen

Három ifjú divattervező mutatta be kreációit a Palace-ban. Pados Péter és Szigeti Vanda mellett a szombathelyi Lukács László mutatta meg, mit alkotott. Teltház, show, pörgés.

Művészetek Éjszakája

Zsúfolásig megtelt a Palace étterem nézőkkel a Művészetek Éjszakája névre keresztelt programon. Az ingyenes rendezvényen fiatalok mutatták be, mit gondolnak a divatról. Szigeti Vanda (Sposa), Lukács László (Si&Lu) és Pados Péter (Pathos) készült kollekciókkal. Emellett különböző showelemek - latin versenytánc, jazz-blues koncert - szórakoztatták az egybegyűlteket. Külön kiemelnénk a videóhátteret. A modellek mögött futó bejátszások profin sikerültek.

Művészetek éjszakája
Művészetek éjszakája
Lovagi Milán

Vandának egyébként nemrég már volt bemutatója Ruhák és nők a Café Mólóban 2007. October 23. 21:29 Szombathelyen, s ő Volt a Nyugat Királynője szépségverseny Így készültek a fotók a szép lányokról! 2008. January 31. 23:59 stylistja is.

A vendégek száma egyértelműen jelezte, sokan kíváncsiak a bemutatóra, de a szervezőknek el kell gondolkodni azon, hogy valahogy kezeljék a tömeget. Kellemes probléma, hiszen másoknak épp az a bajuk, hogy kevés az érdeklődő, viszont a hering-effektus miatt sokan nem tudták úgy élvezni a bemutatót, ahogy kellett volna. (Fotósunk még tartotta a frontot, ám tudósítónk feladta a reménytelen küzdelmet...)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ruhák és nők a Café Mólóban

Szigeti Vanda, kőszegi iparművész-tervező haute couture kollekciójából rendeztek pénteken divatbemutatót.

Így készültek a fotók a szép lányokról!

Melyik férfi ne szeretne egy fotós helyében lenni, aki csodaszép lányokat fotóz napokon át? Életképek a Nyugat Királynő-jelöltjeiről.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód