Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tom Hankset politikai propagandára használja a Fidelitas

Az egy dolog, hogy nem szó szerint vették át, de olyat is a szájába adtak, amit a színész nem mondott.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezt a képet osztotta meg a Facebookon a szombathelyi Fidesz:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az idézett gondolatok valóban Tom Hankstől valók, ebben az interjúban hangzott el, persze kicsit máshogy:

Játék a szavakkal, egy elrejtett ki nem mondott mondat,

Ilyen nincs sehol a világon

, és máris kész a propagandaanyag. Fel is használták gyorsan, előbb a Fidelitas, majd áttételesen a szombathelyi Fidesz is. Kérdés, volt-e engedélyük arra, hogy egy politikai szervezet nevében tegyék közre a színész fotóját és mondatait.

Erre a tengerentúlon nagyon kényesek, és azért is húzós a dolog, mert Tom Hanks meggyőződéses demokrata, liberális , és Obama elnök támogatója. Miközben a Fidesz illiberális államot épít, jobboldalinak, konzervatívnak tartja magát, Orbán Viktor pedig a republikánus Donald Trump mellett állt ki az amerikai elnökválasztási kampány alatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés