Tessék kapaszkodni: ezek a médiák tartoznak az új Fidesz-holdingba

Valami egészen szürreális történik Magyarországon.
Az idősebb generáció még bizonyára emlékszik Koltai Róbert illetékes elvtárs szerepére.

Ennek volt egy visszatérő eleme: amikor a riporter félénken rékérdezett, hogy „nem tudom, önhöz tartozik-e … ?”, akkor Koltai közbevágott és mérgesen ráripakodott: „Hányszor kell még elmondanom, hogy minden hozzám tartozik!”

Nos, nagyjából ebben a szerepben érezheti magát Liszkay Gábor.

A jobboldal, pontosabban Orbán Viktor megbízható médiakádere ugyanis két nap óta szédítő médiabirodalom felett rendelkezik.

A vészjósló tervekről már szeptemberben beszámoltunk Minden korábbinál vészjóslóbb médiabirodalmat épít a Fidesz 2018. September 29. 11:42 , és ezek a tervek november 28-án valóra is váltak: gyakorlatilag az összes kormánypárti média egyetlen helyre, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz került.

Méghozzá úgy, hogy a korábbi tulajdonosok és kulcsemberek (Mészáros Lőrinc, Habony Árpád, Ómolnár Milós, Schmidt Mária és a többiek) egyszerűen odaajándékozták saját kisebb-nagyobb médiabirodalmukat.

Így született meg a Fidesz új médiaszörnyetege.

Abból a szempontból kétségkívül van benne ráció, hogy nemcsak hatékonyabban lehet üzemeltetni egy egységes gépezetet, de a felügyelete is egyszerűbb.

Az továbbra is érdekes kérdés, hogy vajon a Fidesz (értsd: Orbán Vikor) megelégszik-e a jelenlegi hatalma megtartásával, vagy valami másban töri a fejét.

A 444.hu mindenestere elkészítette Liszkay Gábor kuratóriumelnöknek a névjegykártyáját.

Valami egészen szürreális történik Magyarországon.

Liszkay Portfólió
444.hu
Liszkay Portfólió
444.hu
Liszkay Portfólió
444.hu
Liszkay Portfólió
444.hu
Liszkay Portfólió
444.hu
Liszkay Portfólió
444.hu

Ui: Még mielőtt hozzászólna a címben szereplő "médiák" miatt, kérjük, olvassa el a Nyest.hu szakportál cikkét .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet