Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A jelek szerint Szombathelyen megtaláltuk a Fidesz bohócát

Utánajártunk, és tényleg kísérteties a hasonlóság szociális bizottság tagja és a kormánypárt kampányfigurája között.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Korábban csak a plakátokról köszönt vissza a Fidesz kampányfigurája, a bohóc, aki Gyurcsánnyal, Bajnaival, Mesterházyval és Hagyóval mutatkozik egy társaságban.
Aztán február 8. vízválasztó volt a szombathelyi bohóc-történelemben, hiszen helyi Összefogás fórumán is feltűnt a színes hajú és ruhájú fickó. Az ellentüntetők között demonstrált, sőt, pár szóban reagált is a baloldali összefogás képviselőjelöltje, Nemény András invitálására.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Stábunkat akkor kezdte elé furdalni a kíváncsiság, ki is lehet a bohóc szombathelyi megformálója. Felhívásunkra sok fülest kaptuk Ki ez a bohóc? 2014. February 16. 10:58 , magunk is körbenéztünk, s kiderült, a mi bohócunk valószínűleg nem más, mint az ifjú H. László.

A szombathelyi Fidesz bohóc
Nagyon nagy a hasonlóság
nyugat.hu

Komoly tényfeltáró munkánk során megpróbáltuk felvenni vele a kapcsolatot, ám hiába írtunk neki - bár üzenetünket elolvasta, választ nem küldött. Facebook adatlapja alapján nyíltan Fidesz szimpatizáns, egy katolikus közösségnek aktív tagja. Sőt, a szombathelyi szociális és családügyi bizottságban is tevékenykedik.

Vajon hogy kerülhetne egy ilyen példás életet élő fiatalember a kampány frontvonalába? Reméljük, megtudjuk, ha feltételezett bohócunk mégis kötélnek áll egy interjú erejéig.

A bohóc civilben?
Próba közben?
-

Szerettük volna megkérdezni Szakály Gábort, a szociális bizottság elnökét, hogy tud-e arról, hogy a bizottság tagja valószínűleg részt vesz a Fidesz kampányában, ám sajnos eddig nem sikerült elérnünk sem az irodájában, sem pedig mobiltelefonon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés