Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Az összes többi pártot meg kellene szüntetni, mert csak a Fidesz lába alatt vannak"

Azok a régi jó reflexek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azt régóta tudjuk, hogy a Fidesznek nem támogatói, szimpatizánsai vannak, hanem hívei. Számukra a Fidesz nem egy politikai párt, hanem egy vallás. De az alábbi, Facebookon elhelyezett poszt minket is meglepett:

Forrás: Facebook
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Nem kellett sokat gondolkodnunk, honnan ismerős ez a nézet. Valamikor, közel száz évvel ezelőtt, az alakuló Szovjetunióban tiltották be a pártokat, kivéve az SZK(b)P-t, vagyis a Szovjet Kommunista (bolsevik) Pártot. Aztán közel hetven évvel ezelőtt Magyarországon is eltüntettek minden más politikai szervezetet, maradt a Magyar Dolgozók Pártja, ami valódi kommunista párt volt.

Igaz is, minek az a sok tökölés, hiszen amúgy is itt az új, 98 százalékos egység.

Senkinek ne legyen kétsége, ilyen emberekből áll a Fidesz táborának egy része. Amit amúgy Erzsébet is megfogalmazott egy másik posztjában:

Forrás: Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés