Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Fidesz szerint felesleges lenne összehívni a nemzetbiztonsági bizottságot a lehallgatás miatt

Lassan éledezik a kormány kommunikációs gépezete.

Nem indokolt a nemzetbiztonsági bizottság ülésének összehívása, Magyarországon a nemzetbiztonsági szervek maradéktalanul betartják a törvényeket, működésük során mindig a jogszabályoknak megfelelően járnak el - közölte a Fidesz-frakció hétfőn az MTI-vel, közel egy nappal azután, hogy mind magyar, mind a világsajtót bejárta a hír Gyakorlatilag hallgatásba burkolódzik a kormány és médiája a megfigyelési botrány kapcsán July 19. 09:20 , hogy magyar újságírókat és üzletembereket figyeltek meg egy izraeli kémprogrammal.

Halász János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke a közleményben hangsúlyozta, a Belügyminisztérium vezetői rendszeresen beszámolnak az Országgyűlés illetékes bizottságai előtt a titkosszolgálatok információgyűjtő tevékenységéről, ezeken valamennyi parlamenti párt képviselteti magát.

A kormánypárt szerint nincs ügy
Pixabay.hu

"A baloldali sajtóban megjelent hírek megalapozatlanok és pusztán a politikai hangulatkeltést szolgálják" - szögezte le a kormánypárti politikus.

Kiemelte, továbbra is azt várják a nemzetbiztonsági szervektől, hogy minden törvényes eszközzel védjék meg Magyarország biztonságát, jogos érdekeit.

Az üggyel lapunk korábban már részletesen foglalkozott Gyakorlatilag hallgatásba burkolódzik a kormány és médiája a megfigyelési botrány kapcsán July 19. 09:20 , kitérve arra, hogy a kormány egyelőre igyekszik nem tudomást venni az igencsak súlyosnak tűnő állításokról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra