Fideszes e-mail címről jött visszajelzés a Tóth Gabinak küldött levélre

A sajtósát keresték, ez lett belőle.

A hvg.hu próbálta emailben keresni Tóth Gabi énekesnőt és sajtósát azzal kapcsolatban, hogy mekkora összeggel támogatta az énekes erdélyi turnéjáról készült, a HírTv-ben is levetített koncertfilmet az állami Szerencsejáték Zrt.

Bár a lap munkatársa a Tóth Gabi honlapján megtalálható hivatalos emailcímre küldött levelet, a válasz helyett érkezett automatikus hibaüzenet szerint a levél a sajto_KUKAC_tothgabi_PONT_hu-ról átirányítva a haffner_PONT_adrienn_KUKAC_fidesz_PONT_hu-ról pattant vissza.

A lap emlékeztet rá, hogy Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással, és ugyanez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra a film-, video-, televízióműsor-gyártással foglalkozó Entertainment & More Kft.-nél, amelynek ügyvezetője és résztulajdonosa tavaly júliusig Haffner Adrienne volt.

Haffner neve emellett még az elhunyt NMHH-elnök Szalai Annamária emlékére létrehozni kívánt alapítványnál bukkant fel mint kuratóriumi tag.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet