Filmforgatás Szombathelyen - nem éles akció!

Több jelzést is kaptunk, miszerint feltehetőleg a TEK csapott le a szombathelyi vásárcsarnoknál. Valójában azonban a Tatort című filmsorozat forgatása zajlik a városban.

Szombaton délelőttől zajlott a forgatás Szombathelyen, a piac mellett. Az egyik tízemeletes háztömb környékét lezárták és itt indultak bevetésre többször egymás után a Police jelzéssel ellátott "kommandósok".

A Tatort c. sorozat epizódjának forgatása Szombathelyen
A Tatort c. sorozat epizódjának forgatása Szombathelyen
Tánczos Mihály

Bár a piac felől egyértelmű volt, hogy forgatás zajlik a nagy kamerákból és a népes stábból, a Vörösmarty utca irányából érkezők azonban jellemzően több kéklámpás autót és fekete ruhás, sisakos rendőröket láttak, ez adott okot a félreértésre.

Kíváncsian várjuk majd a filmet, vajon felbukkan-e benne a Haladás graffiti a házfalon?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet