Filmklubot tartott Hadházy Ákos az MTVA székház előtt

Egy nem hagyományos film egy nem hagyományos helyszínen.

Téli kertmozizásra hívott mindenkit pénteken Hadházy Ákos országgyűlési képviselő az MTVA budapesti, Kunigunda úti székházához.

Itt vetítették le ugyanis a 444 nemrég megjelent Valótlanul című filmjét, amiben azt mutatták be, hogy az Orbán-rendszer milyen módon járatta le médiagépezetén keresztül politikai ellenfeleit.

A 24.hu tudósítása szerint az eseményen megjelent a film két szereplője, Juhász Péter, az Együtt korábbi politikusa és Pankotai Lili is.

Az eseménnyel kapcsolatban Hadházy Facebook-oldalán azt írta, "a helyszín nem olyan kényelmes, mint egy jól fűtött moziterem, de a fideszes karaktergyilkosságok kegyetlensége alig különbözik a valódi politikai gyilkosságokétól. Ha némán és tétlenül tűrnénk a propaganda ámokfutását, akkor előbb-utóbbi némán és tétlenül kellene tűrnünk a valódi erőszakot és a koncepciós pereket is".

Facebook/Hadházy Ákos
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet