Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Földönkívülinek hitte barátját, ezért lefejezte és feldarabolta

Mindez Romániában történt, miután jól beborozott a két férfi.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Régóta ismerte egymást a 62 és a 84 éves férfi, ugyanis kertszomszédok voltak egy Szatmárnémetihez közeli településen, Avasújvároshegyen. A nyugdíjas szomszédnak egy borospincéje volt ott, ezért gyakran leültek egyet iszogatni és beszélgetni. Az egyik ilyen borozgatás viszont szörnyű tragédiába torkollott – írta a Faktor a Maszol.ro-ra hivatkozva.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A jó hangulatú beszélgetés egyszer csak vitává fajult, ennek hevében pedig a 62 éves férfi kést ragadott és leszúrta az idős bácsit. Méghozzá azért, mert már régóta biztos volt benne, hogy szomszédja egy űrlény. A nagy indulatok közepette pedig nem állt meg ennyinél a részeg férfi. A kést baltára cserélte, lefejezte áldozatát, majd parányi darabokra vágta, hogy könnyebben megszabaduljon a holttesttől.

Fejsze
Nyugat.hu

Időközben viszont kijózanodott és rájött, hogy milyen szörnyűséget tett. Ezért ahelyett, hogy elásta volna áldozata szétmarcangolt maradványait, hívta a rendőrséget és feladta magát. Szépen meg is várta, amíg kiértek a rendőrök, akik rögtön őrizetbe is vették. Az ügyészség beszámolója szerint mindent bevallott és rövidesen előzetes letartóztatásba kerül majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés