„Földrengést” okoz a Balaton Sound

Beindulnak tőle a szeizmográfok.

„Két év kihagyás után újra dübörög Zamárdiban a zene, egyszerre ugrálnak a rajongók” – írja az ELKH Földtani Intézete Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma Facebook-bejegyzése nyomán a 444.

A mellékelt képen is látható, hogy magyar idő szerint csütörtök fél kilenctől este 11-ig elég jó lehetett a hangulat, ekkor a szeizmográfok is jelezték a nagy egyszerre ugrándozást. ”Jól látszik az Obszervatórium tihanyi mérőállomásán a fesztivál földrengető hatása” – írják.

Pénteken már korábban beindult a buli, este nyolctól láthatók kilengések a szeizmográfon. Amin aztán az is megfigyelhető, hogy este 11-kor lecsapott a vihar, ami véget vetett a bulinak - bár a vihar rezgései is szépen mutatnak a szeizmográfon - teszik hozzá.

Szeizmográf Balaton Sound
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű