Folytatódnak a szombathelyi útfelújítások, kisebb közlekedési kellemetlenségeket okozva

Ezúttal a Vörösmarty-Szent Márton kereszteződésben kell figyelniük.

Menetrend szerint folytatódik a Vörösmarty és Szent Márton utcák kereszteződésének teljes körű felújítása. (Erről az önkormányzat egy videót tett közzé, amit itt tudnak megnézni .) A gázművek munkatársai június 5-től várhatóan június 20-ig a Vörösmarty utca északi végén található gázvezeték rekonstrukcióját végzik.

Ehhez a középső sávokat lezárják, és a Vörösmarty utcából a Szent Márton utcára, jobbra és balra is csak egy-egy külső sávon lehet kikanyarodni. A sávlezárásokkal járó munkálatok ideje alatt a Vörösmarty utca belváros felőli oldalán lévő parkolósáv a Kisfaludy és a Szent Márton utcák között lezárásra kerül.

Kérik, hogy június 5-én reggel 6 óráig legkésőbb gépjárműveikkel hagyják el a parkolókat! A Szent Márton utca északi oldalán tovább folytatódik a gázvezeték rekonstrukciója, a mögötte található területen a vízügyi igazgatóság épülete előtt.

Ezért a Szent Márton utcáról nem lehet majd jobbra fordulni a Vörösmarty utca irányába. Június 12-től a távhő munkatársai is megkezdik a Szent Márton utca alatt húzódó távhővezeték cseréjét. Indulás előtt, ha tehetik, nézzék meg valamelyik útvonaltervező applikációban a leggyorsabb útvonalat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet