Fontos könyvet mutatnak be Velemben

A Daliás idők a rendszerváltás időszakában enged bepillantást, számos Vas megyei vonatkozással.

Holnap (szombaton) délután a velemi Stirlig-villa (alkotóház) ad helyt a kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete és a Kortárs Kiadó kettős kiadásában megjelent a Daliás idők című könyv bemutatójának.

A kötet a szombathelyi Németh László Szakkollégium történetét dolgozza fel: Szerzői: Miszlivetz Ferenc, Sümegi István, Szabó Gábor, Szommer Ildikó és Tokaji Nagy Erzsébet.

A velemi alkotóház sok fontos eseménynek volt helyszíne
Olvasói fotók

Megszólalnak benne a korszak legfontosabb szereplői, bepillanthatunk az egyik - történetesen Velemben megrendezett - szakkollégiumi találkozó jegyzőkönyvébe és ízelítőt kapunk a titkosszolgálat kapcsolódó jelentéseiből.

A délután 6-kor kezdődő könyvbemutatón a szerzőkön kívül ott lesz Kövér László, az Országgyűlés elnöke, egykori Bibó kollégista is. A részletes program itt található.

A könyv egyébként már megjelent a nagyobb könyvesboltok kínálatában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet