Forgalomkorlátozás lesz a 84-es főút határ előtti szakaszán

A soproni határ felé tartva figyeljék a változást jelző táblákat! A burkolat felújítása miatt október 7-től forgalomkorlátozásra kell számítani.

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85-ös gyorsforgalmi út Fertőrákos csomópont - Sopron országhatár közötti szakaszának kivitelezője, az SDD Konzorcium közleménye szerint a 84-es főút 127+093 – 128+315 kilométerszelvényei között, vagyis a soproni határhoz vezető úton burkolat felújítása miatt október 7-től forgalomkorlátozásra kell számítani.

A burkolatfelújításra a korábban tervezettekhez képest két évvel korábban kerül sor, így a közlekedők már várhatóan 2022 november közepétől használhatják az új és felújított burkolatot.

A tervezett munkavégzés terelési ütemenként maximum 1-1 hónapot vesz igénybe.
Nyugat.hu

A terelés és munkavégzés két ütemben történik a forgalom folyamatos, 2x1 sávon történő fenntartása mellett:

Az első ütemben mindkét irány külső forgalmi sávját, valamint a gyorsító és lassító sávokat zárják le. A főút bal és jobb oldalán található üzemanyagtöltő állomás és szolgáltató létesítmények megközelítése a munkavégzés ideje alatt is biztosított lesz.

A 2. ütemben mindkét irány belső sávját lezárják.

A tervezett munkavégzés terelési ütemenként maximum 1-1 hónapot vesz igénybe. Az üzemanyagtöltő állomás és a szolgáltató létesítmények megközelítése a terelések alatt biztosított lesz, esetleges akadályozás elsősorban az átálláskor pár órás időtartamra állhat fenn.

Az útmenti közúti táblákat fokozottan figyeljék! Minden forgalmi állapotot kitábláznak.

A kivitelezők arra kérik a közlekedőket, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! A NIF Zrt. és az SDD Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a közlekedés folytonosságát fenntartsa a terelés ideje alatt is.

A cikk laptársunknál, az Enyugaton jelent meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t