Forgalomkorlátozás lesz kedden Szombathely egyik legforgalmasabb csomópontjában

A Rumi út egy részét is lezárják.

Burkolatmarási munkálatokat végez a Magyar Közút Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút kereszteződésében 2022. szeptember 27-én, kedden - közölte lapunkkal a cég.

Útburkolat javítás a 86-os elkerülőn
A kereszteződést tavaly is felmarta a Közút
Mészáros D. Zsolt

A munkálatok a csúcsidőszakokon kívül, várhatóan 9 és 15 óra között zajlanak majd útlezárás és sebességkorlátozás mellett.

 • A munkavégzés ideje alatt a Rumi útról Gyöngyöshermán felé, valamint Gyöngyöshermán felől a Rumi útra nem lehet majd behajtani.
 • A Szőlős utca Rumi út felé vezető részét a szakemberek ezért lezárják, így az ott található töltőállomás utáni rész ideiglenesen zsákutcává alakul.
 • Gyöngyöshermán felől a várost a 86-os főút felől lehet megközelíteni.
 • A forgalomkorlátozás a VOLÁNBUSZ Zrt. járatait és a megkülönböztető jelzést használó járművek útvonalát nem befolyásolja, azok a munkaterület mellett a munkavégzés ideje alatt is elhaladhatnak.

  Ahogy arról lapunk is beszámolt Szeptemberre ígérték, de ma elkezdték a 86-os főút és a Rumi út kereszteződésének javítását 2021. August 24. 11:29 , a kereszteződést tavaly augusztusban is javította a Magyar Közút. A k özlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos