Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kilenc milliárd forint kárt okozhatott a körmendi kosárlabda csapat korábbi névadója

Közel 2200 embert károsított meg a Fortress álbróker cég.

A rendőrség ma reggeli közleménye alapján lezárták a nyomozást a Fortress álbróker cég ügyével kapcsolatban. A nyomozás eredménye alapján kilenc milliárd forint kárt okozott az a piramis játék, amit a cég szervezett úgy, hogy irreálisan magas hozamot ígértek a befektetőknek. Az első kuncsaftok még jól jártak, hiszen nyereségüket a később üzletbe lépők befektetéséből fizették ki. A nyomozás alapján 2170 károsult van. A BRFK vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Fővárosi Főügyészségnek.

Az ügynek egyébként hat gyanúsítottja van, Sz-F Zsolt, B. Pál, L. Zsolt, Dr. F. Boglárka, Cs. Viktor, és S. Károly.

Sz.-F. Zsolt
nyugat.hu

A Fortress ismerősen csenget a vasi kosárbarátoknak. A cég ugyanis 2009 és 2012 között tulajdonosa volt a körmendi kosárlabda csapatnak. Akkor Sz.-F. Zsolt nagy terveket hangoztatva állt a csapat élére. Sokszor meccsek előtt ő maga szólt a szurkolókhoz és mondta el a legfrissebb híreket és játékos-igazolásokat. Aztán amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen távozott is a nagy hagyományokkal rendelkező sportcsapattól, 2012 júniusában közleményben tudatta, kiszáll. A Fortress távozása után 150 millió forintos űrt hagyott.

A körmendi csapat egyébként az első Fortressről szóló rendőrségi hírek után közleményt adott ki, hogy minden lehetséges módon elhatárolódik Sz.-F. Zsolttól és a Fortresstől is.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet