Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kilenc milliárd forint kárt okozhatott a körmendi kosárlabda csapat korábbi névadója

Közel 2200 embert károsított meg a Fortress álbróker cég.

A rendőrség ma reggeli közleménye alapján lezárták a nyomozást a Fortress álbróker cég ügyével kapcsolatban. A nyomozás eredménye alapján kilenc milliárd forint kárt okozott az a piramis játék, amit a cég szervezett úgy, hogy irreálisan magas hozamot ígértek a befektetőknek. Az első kuncsaftok még jól jártak, hiszen nyereségüket a később üzletbe lépők befektetéséből fizették ki. A nyomozás alapján 2170 károsult van. A BRFK vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Fővárosi Főügyészségnek.

Az ügynek egyébként hat gyanúsítottja van, Sz-F Zsolt, B. Pál, L. Zsolt, Dr. F. Boglárka, Cs. Viktor, és S. Károly.

Sz.-F. Zsolt
nyugat.hu

A Fortress ismerősen csenget a vasi kosárbarátoknak. A cég ugyanis 2009 és 2012 között tulajdonosa volt a körmendi kosárlabda csapatnak. Akkor Sz.-F. Zsolt nagy terveket hangoztatva állt a csapat élére. Sokszor meccsek előtt ő maga szólt a szurkolókhoz és mondta el a legfrissebb híreket és játékos-igazolásokat. Aztán amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen távozott is a nagy hagyományokkal rendelkező sportcsapattól, 2012 júniusában közleményben tudatta, kiszáll. A Fortress távozása után 150 millió forintos űrt hagyott.

A körmendi csapat egyébként az első Fortressről szóló rendőrségi hírek után közleményt adott ki, hogy minden lehetséges módon elhatárolódik Sz.-F. Zsolttól és a Fortresstől is.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra