Mutatjuk, hol nyírnak füvet a héten Szombathelyen

És gőzerővel készülnek a hétvégi Szentivánéjre is.

A SzomPark munkatársai ezen a héten, tehát június 20. és 26. között az alábbi területeken végeznek fűnyírásos munkálatokat Szombathelyen:

 • 11-es Huszár út
 • KISZ Lakótelep
 • Joskar-Ola Lakótelep
 • Gyöngyöshermán
 • Belvárosi zöldterületek
 • Hangsúlyozzák azonban Facebook-posztjukban, hogy az ütemterv az időjárás és a rendezvénynaptár függvényében módosulhat.

  Erre pedig most különösen megvan minden esély, hiszen az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére is riasztást adott ki Több megyére is figyelmeztetést adtak ki hőség és zivatarok miatt June 20. 08:03 a hőség és a zivatarok miatt, és most hétvégén lesz a Szentivánéj is, amire szintén gőzerővel készül a SzomPark.

  A heti menetrend része ugyanis a Szent István park, az Ezredévi park, illetve a Csónakázótó és környékének fűnyírása és takarítása is.

  Mindemellett pedig folytatódnak az évelő növények ültetései, a sétányok és járdaszegélyek gyomirtása, a kiemelt területek folyamatos nyírása, ágyások karbantartása és játszóterek festése, karbantartása is. Illetve a FÉHE és HÁROFIT munkatársainak segítségével a közparkokban is folyamatos takarítás, szemétszedés zajlik.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos