Gál Sándor, a szombathelyi Fidesz elnökségi tagja lett a Haladás Sportkomplexum új igazgatója

De több funkciót is betölt Szombathelyen.

Nemrég írtunk arról , hogy káosz van a Haladás Sportkomplexum Nonprofit Kft. körül, már a harmadik igazgató váltásnál járnak, mert az új stadion és annak tartozékai üzemeltetésével kapcsolatban nincsenek tisztázva a részletek és kevés a pénz.

Gál Sándor
BZ

A mai közgyűlésen meg is választották az új igazgatót. A jelek szerint erősen politikai döntés született. A kinevezett Gál Sándor a Haladás VSE kézilabda csapatának a szakosztályvezetője, az Hende Csabához köthető Őrvidékház igazgatóhelyettese, és a szombathelyi Fidesz alapszervezetének alelnöke is.

Gál Sándor szeptember 1-től három hónapi próbaidőre, havi bruttó 600 ezer forint bérrel, az ellenzek tiltakozás mellett nevezte ki a közgyűlési többség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek